Antena 3 CNN Actualitate Lucrări de mântuială în Pasul Gutâi. Vezi reacţia nervoasă a purtătorului de cuvânt al Prefecturii Maramureş

Lucrări de mântuială în Pasul Gutâi. Vezi reacţia nervoasă a purtătorului de cuvânt al Prefecturii Maramureş

Lucrări de mântuială în Pasul Gutâi. Vezi reacţia nervoasă a purtătorului de cuvânt al Prefecturii Maramureş
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    09 Oct 2015   •   11:19

Tupeu fără margini din partea autorităţilor din Maramureş. Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureş a lansat un atac suburban la adresa oamenilor care s-au plâns de starea jalnică a drumului peste masivul Gutâi.

Şoseaua a fost închisă de la începutul lunii august, pentru a se reface integral stratul de asfalt. Însă ieri, după finalizarea lucrărilor, drumul arăta pe mari porțiuni ca după bombardament, cu gropi, porțiuni de asfalt neturnate încă și multe zone pe care în loc de drum nivelat se găseau gogoloaie de material pierdut de mașinile constructorului.

Şoferii s-au arătat nemulțumiți de calitatea lucrării şi au postat mai multe comentarii pe reţelele de socializare. În replică, purtătorul de cuvânt al Prefecturii, a răspuns cu injurii şi jigniri.

Prefectul judeţului Maramureş, Anton Rohian, a declarat, vineri, la Antena 3, că va lua măsurile legale dacă purtătorul de cuvânt implicat în acest scandal a încălcat legea.

×
Subiecte în articol: drum Maramureș
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close