Antena 3 CNN Actualitate ISU Braşov: Cel puţin o persoană e prinsă sub dărâmături

ISU Braşov: Cel puţin o persoană e prinsă sub dărâmături

ISU Braşov: Cel puţin o persoană e prinsă sub dărâmături
05 Noi 2015   •   21:06

O persoană a fost prinsă sub un planşeu şi pompierii intervin pentru salvarea acesteia, a declarat, pentru Antena 3, Ciprian Sfreja, căpitan în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov. Victima a căzut de la etajul 5 până la etajul 1 cu tot cu planşeu.  Sfreja a adăugat că, deşi focuil a fost lichidat, intervenţia este extrem de dificilă, în condiţii de fum gros, şi se face pe corzi. Nu se cunoaşte deocamdată dacă mai sunt prinse şi alte persoane sub dărâmături.




UPDATE, vineri, 6 noiembrie

Reprezentanţii fabricii de pâine Vel Pitar au precizat, vineri, într-un comunicat, că incendiul de joi seară a avut loc la moara din Braşov a societăţii SC Şapte Spice S.A, şi nu la Vel Pitar, aflată în proximitatea fizică a morii.

Fabrica de pâine Vel Pitar anunţă că îşi continua funcţionarea în regim normal, ca şi fabricile din toate celelalte puncte de lucru

"In seara zilei de 5 noiembrie, in jurul orei 20:00, a avut loc o explozie, urmata de un incendiu, la moara din Brașov a societății SC Şapte Spice S.A Explozia si incendiul nu au avut loc la fabrica de pâine Vel Pitar Braşov, aflata in proximitatea fizica a morii. Fabrica de pâine Vel Pitar îşi continua funcţionarea in regim normal, ca si fabricile din toate celelalte puncte de lucru Va rugam, pentru corecta informare a publicului dumneavoastra, asa cum faceti de obicei, cu mult profesionalism, sa faceti modificarile care se impun in știrea difuzata si sa precizați ca accidentul a avut loc la Șapte Spice si nu la Vel Pitar", se arată în comunicatul Vel Pitar.


×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close