Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, mesaj pe Facebook după promulgarea legii promise de guvernul său

Victor Ponta, mesaj pe Facebook după promulgarea legii promise de guvernul său

Victor Ponta, mesaj pe Facebook după promulgarea legii promise de guvernul său
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Noi 2015   •   08:48

Victor Ponta a scris, într-o postare publicată miercuri dimineaţă pe contul său de Facebook, că vestea promulgării legii prin care sunt majorate salariile tuturor bugetarilor îl bucură foarte tare, arătând că ar fi fost "ilogic şi incorect" ca ea să nu fie adoptată.

"Ma bucur foarte tare ca aceasta masura adoptata de noi este in vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic si incorect sa vezi ca Romania are crestere economica 4 ani la rand ( cea mai mare din UE in ultimul trimestru) si ca acest lucru nunse reflecta si in "buzunarul" omului obisnuit. Relaxare fiscala si crestere a veniturilor - acestea au fost baza Programului economic si social al USL
", a scris Ponta pe Facebook.

Victor Ponta a precizat că, dacă ar fi rămas în funcţia de prim ministru, Klaus Iohannis ar fi respins această lege, spunând că "nu este sustenabilă şi că are scop electoral".

"Foarte probabil daca eram tot eu Prim Ministru dl Iohannis ar fi respins legea spunand ca nu e sustenabila si are scop electoral. Asa a acceptat ca e fff buna si sustenabila, si nici nu are efect electoral !!! Deci tot raul spre bine!
", a mai scris Ponta.

 
Ma bucur foarte tare ca aceasta masura adoptata de noi este in vigoare de la 1 decembrie! Era ilogic si incorect sa vezi...

Posted by Victor Ponta on 24 Noiembrie 2015

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close