Antena 3 CNN Actualitate A murit Ilie Balaci. Ce a făcut Lorena Balaci imediat după moartea tatălui său

A murit Ilie Balaci. Ce a făcut Lorena Balaci imediat după moartea tatălui său

A murit Ilie Balaci. Ce a făcut Lorena Balaci imediat după moartea tatălui său
21 Oct 2018   •   12:06

A murit Ilie Balaci. Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, este devastată de durere.

Citește și: A murit Ilie Balaci

La scurt timp după anunţul decesului legendarului fotbalist al Craiovei, Lorena Balaci şi-a închis telefonul şi nu a putut fi contactată. Lorena Balaci a fost foarte apropiată de tatăl ei, Ilie Balaci.

A murit Ilie Balaci. Chiar dacă era mică atunci când "Prinţul" încă juca fotbal, Lorena a tre­cut prin momente absolut deo­se­bite, pe care nu le va uita niciodată, şi care au făcut-o să înţeleagă că, şi după ce se va căsători, numele Balaci va ră­mâne scris lângă cel al soţului, pe veci. "Problema e, ca şi dacă aş fi in­ven­tat bomba atomică, că lumea ar fi zis că tot meritul lui tata e", declara Lo­rena, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: ILIE BALACI a murit! Totul despre „Minunea blondă” a fotbalului românesc - BIOGRAFIE

A murit Ilie Balaci. "Nu ştiu dacă pot să descriu în cuvinte felul în care era tata iubit în Craiova. Eram copil, însă am simţit tot timpul că sunt specială doar pentru că eram fiica lui. Ar fi vrut să fiu băiat, nici nu a crezut că are o fată atunci când l-a sunat bunica de la Maternitate. Tot credea că e o glu­mă, mai ales că eu sunt născută pe 1 aprilie. În aceeaşi zi se născuseră încă şapte bă­ieţi, iar asistentele i-au spus, când a ve­nit să mă vadă, că sunt Albă-ca-Ză­pada.

Culmea e că o femeie, care mai avea un băiat acasă, născuse băieţi ge­meni şi l-a implorat pe tata să ia unul dintre ei în schimbul meu. Tata a luat foc şi chiar a repezit-o pe săraca fe­me­ie, care citise într-un ziar cât de mult îşi dorea tata un băiat şi s-a gân­dit că îi face un bine", mărturisea Lorena Balaci.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close