Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit pe DN1! Sunt cel puţin șase victime, din cauza unui șofer care a intrat pe contrasens

Accident cumplit pe DN1! Sunt cel puţin șase victime, din cauza unui șofer care a intrat pe contrasens

Accident cumplit pe DN1! Sunt cel puţin șase victime, din cauza unui șofer care a intrat pe contrasens
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
de S.T.    |    22 Mai 2017   •   16:21

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc luni pe DN 1, în zona Posada, şase persoane fiind evaluate medical la faţa locului, două dintre acestea fiind rănite mai grav.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, un autoturism care se deplasa pe sensul de mers către Bucureşti a pătruns pe contrasens, lovind două maşini care circulau regulamentar.

Două persoane au fost rănite mai grav în impact, alte patru care se aflau în autovehicule fiind evaluate medical la faţa locului, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Cele două persoane rănite grav au suferit politraumatisme, una dintre ele fiind scoasă de pompieri dintre fiarele maşinii, după ce a rămas încarcerată.

În total, trei victime vor fi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, alte trei care au fost asistate la locul evenimentului refuzând transportul la spital, a spus Vasiloae.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident DN1 prahova
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close