Antena 3 CNN Actualitate Fostul procuror din cazul Panait lansează ipoteza la care nu s-a gândit nimeni. Ce s-ar fi întâmplat cu Dan Condrea

Fostul procuror din cazul Panait lansează ipoteza la care nu s-a gândit nimeni. Ce s-ar fi întâmplat cu Dan Condrea

Fostul procuror din cazul Panait lansează ipoteza la care nu s-a gândit nimeni. Ce s-ar fi întâmplat cu Dan Condrea
23 Mai 2016   •   14:26

Alexandru Lele, fostul procuror din cazul Panait, a declarat pentru digi24.ro că există și o a treia variantă a decesului lui Dan Condrea, referindu-se la ”determinarea sinuciderii”.

„Ceea ce mă miră este faptul că se încearcă găsirea unui răspuns doar din perspectiva a două infracțiuni, fie omor, fie accident din culpă care ar fi urmare a unei idei de sinucidere. Cred că există și o a treia variantă, care, din punctul meu de vedere, ar trebui cel mai serios luată în considerare, respectiv determinarea sinuciderii, pentru că suntem în prezența unei afaceri foarte mari și cel care a decedat a avut un monopol. Ori, un astfel de monopol nu se acordă cuiva doar pentru ochii lui frumoși”, a afirmat Alexandru Lele.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close