Antena 3 CNN Actualitate Alianță-surpriză a partidelor: Azi vrem să luăm bani de la biserici, ca să plătim din datoriile Spitalului Pantelimon

Alianță-surpriză a partidelor: Azi vrem să luăm bani de la biserici, ca să plătim din datoriile Spitalului Pantelimon

Alianță-surpriză a partidelor: Azi vrem să luăm bani de la biserici, ca să plătim din datoriile Spitalului Pantelimon
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Mark Wagner
de M.Z.    |    05 Dec 2017   •   13:00

O alianță-surpriză a partidelor din sectorul 2, USR + PSD + PMP+ PNL + ALDE + UNPR, vrea să scoată Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon din criza financiară și să ia bani de la biserici, pentru a plăti o parte din datoriile unității medicale. 

Marți, Consiliul Local al Sectorului 2 al Capitalei are în față un amendament în premieră: bani luați de la culte și transferați către spitalul Pantelimon, care a solicitat Primăriei de sector să fie ajutat cu nouă milioane de lei, potrivit tolo.ro.

”Am aflat din presă că sunt mari probleme la Spitalul Sf. Pantelimon și am rugat Comisia de buget să căutăm bani. Am găsit bani disponibili la culte. În comisie am avut unanimitate”, spune Adrian Alexandru, consilierul USR care a luat inițiativa.

”E adevărat că suntem toți de acord să luăm bani de la biserici și să dăm la spital 2,4 milioane de lei, ca să-și plătească în primă instanță utilitățile”, îl completează Cătălin Mihăilă, de la PSD.
 

×
Subiecte în articol: bani biserici
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close