Antena 3 CNN Actualitate Arad: Poliţia caută o femeie de 36 de ani, dispărută de Crăciun

Arad: Poliţia caută o femeie de 36 de ani, dispărută de Crăciun

Arad: Poliţia caută o femeie de 36 de ani, dispărută de Crăciun
Sursa foto: sursa: aradon.ro
19 Ian 2016   •   20:00

O femeie în vârstă de 36 de ani, din Arad, a dispărut de acasă în cea de a doua zi de Crăciun, iar de atunci rudele nu au mai primit niciun semn de viaţă din partea ei. Familia nu mai ştie nimic despre ea de aproape o lună de zile, ultima dată aceasta vorbind la telefon cu fiul ei de 11 ani.

Cea care i-a alertat pe poliţişti a fost mama femeii. Aceasta crede că, probabil, fiica sa nu este lăsată să folosească telefonul şi că a păţit ceva rău, susţinând că altfel aceasta ar fi încercat măcar să ia legătura cu fiul ei, transmite Agerpres.

Femeia dispărută este separată de soţul ei, iar acesta susţine că ea ar fi plecat în străinătate. Copilul de 11 ani este lăsat în grija bunicii materne.

'Poliţiştii încearcă acum să găsească indicii pentru a-i da de urmă Floricăi Simon. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea femeii sunt rugate să sune la 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie', a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Florica Simon are 1,60 metri înălţime, 55 de kg, păr şaten tuns scurt şi ochi căprui. Nu se ştie ce haine purta când a dispărut.

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close