Antena 3 CNN Actualitate Atenție! Cum poți fi păcălit când alegi să petreci revelionul la un restaurant! Ți-ar fi trecut prin minte așa ceva?

Atenție! Cum poți fi păcălit când alegi să petreci revelionul la un restaurant! Ți-ar fi trecut prin minte așa ceva?

Atenție! Cum poți fi păcălit când alegi să petreci revelionul la un restaurant! Ți-ar fi trecut prin minte așa ceva?
Sursa foto: foto: Pixabay.com
14 Dec 2017   •   10:47

REVELION 2018. Vrei sa mergi la o petrecere de revelion. Pentru a avea o noapte in care sa te simti bine, trebuie sa alegi oferta care ti se potriveste tie.

Unii poate se duc sa stea la masa si sa manince bine, altora de revelion le place sa danseze pana dimineata intr-un club sau la restaurant pe muzica populara, potrivt eway.ro.

Inainte de a achizitiona un bilet pentru petrecerea de revelion 2018, ai in vedere urmatoarele 7 puncte importante:

1. Cerceteaza oferta cu atentie pentru a intelege exact ce ti se ofera.

2. Cere detalii despre meniu si bauturi :

    daca alegi bufet suedez ai grija sa fie cu reumplere pana dimineata (de obicei la bufetul suedez se pune accentul pe varietatea preparatelor…doar pe hartie pare plin)
    servirea la masa este solutia cea mai buna.
    barul trebuie sa fie free (daca asa spune oferta) -> vezi si ce bauturi sunt incluse. Exista cazuri in care doar apa, vinul, berea sunt incluse, dar tot free bar se numeste pentru ca poti bea cat vrei.
    numarul de ospatari este important. Degeaba este totul bine si frumos daca nu exista suficienti ospatari sa asigure servirea.

3. Neaparat trebuie facut un drum pana la locatie pentru a vedea despre ce este vorba. Pozele sunt artistice, dar trebuie sa vezi cu ochii tai sala pentru a nu avea surprize … scaune de plastic, igrasie, lipsa aparatelor de evacuare a fumului, etc

4. Intereseaza-te cine organizeaza petrecerea de revelion. Petrecerile de revelion sunt organizate in restaurante de manager, de seful de sala.

Fa singur diferenta intre manager de restaurant sau club, bucatar, carciumar si organizatorul de evenimente.

5. Cere un registru pentru a vedea cate bilete s-au vandut. Au existat multe petreceri care nu s-au mai tinut din cauza ca nu s-a strans numarul (profitabil) de participanti. Banii se returneaza, dar s-ar putea sa ramai acasa pentru ca sigur nu vei mai gasi loc la alta petrecere.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close