x close

Fii alături de noi!

Traian Băsescu, de acord cu Antena 3. Mircea Badea: Ar fi amuzant, dacă nu ar fi dramatic

de G.S.   •   11 Mar 2016   •   00:44

Mircea Badea a comentat mai multe declarații făcute de Traian Băsescu, joi seară, într-un interviu televizat.

Traian Băsescu chiar a reușit, în interviul său, să își ceară scuze și să recunoască faptul că Antena 3 a avut dreptate.

“Traian Băsescu a spus despre doamna Kovesi că Aș putea as îl întreb pe domnul Băsescu dacă nu cumva îi este rușine. E, pe de altă parte, nici nu e treaba mea, că e vorba de copiii lui. Pot eu as mă bag în păruiala dintre Băsescu și ai lui?”

Dar Traian Băsescu s-a referit și la cazul Rarinca, pe care deja îl cunoașteți foarte bine.  

“E, Băsescu a comentat și cazul Rarinca. Nu există ceva mai tare pe pământ. . Este ce a spus Traian Băsescu. Băsescu și Udrea ne plagiază într-un mare fel, de când nu mai au nicio treabă. Noi, aici, la Antena 3, am fost câțiva care am spus ce am văzut. Cu argumente, cu demonstrații. Și am fost contrați în cele mai oribile feluri, insultați, băgați la pușcărie, supuși unui tir continuu de propagandă, zece ani. Acum vine ăsta și spune că îi pare rău că e de acord cu noi. Și Udrea la fel, că de fapt Antena 3 a avut dreptate. Dacă nu ar fi dramatic, ar fi amuzant.”

 

poza

Actualitate

Radu Tudor: De 70 de ani, Moscova amenință România

De mai bine de 70 de ani, Moscova ameninta in permanenta Romania. Cand isi orienteaza retorica agresiva spre noi, cand rachetele. Ne-am obisnuit : Stalin, Brejnev, Putin – absolut nici o schimbare, scrie Radu...

28 Mai 2016  •  12:45

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati