Antena 3 CNN Actualitate Carmen Avram, cu lacrimi în ochi în Piaţa Constituţiei: În decembrie 1989, tatăl meu a căzut în genunchi în fața TV când regimul comunist a plecat

Carmen Avram, cu lacrimi în ochi în Piaţa Constituţiei: În decembrie 1989, tatăl meu a căzut în genunchi în fața TV când regimul comunist a plecat

Carmen Avram, cu lacrimi în ochi în Piaţa Constituţiei: În decembrie 1989, tatăl meu a căzut în genunchi în fața TV când regimul comunist a plecat
19 Feb 2016   •   18:52
Extrem de emoţionată, jurnalista Carmen Avram a venit în faţa oamenilor prezenţi în Piaţa Constituţiei, cu lacrimi în ochi. 
 
Carmen Avram a spus că a fost cutremurată de gestul făcut de colega ei Dana Grecu, care a îngenuncheat în fața telespectatorilor, acest lucru aducându-i aminte de tatăl ei, care a făcut același gest în decembrie 1989.
 
”Uite așa mă faceți mereu să plâng (...) În decembrie 1989, tatăl meu a căzut în genunchi în fața TV când regimul comunist a plecat. Azi, tatăl meu se uită la mine și la noi și plânge iar. Asta nu e România pe care ați vrut-o voi, nu e România pe care vor s-o aibă copiii și nepoții voștri”, a spus Carmen Avram.

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. 

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.
 

×
Subiecte în articol: carmen avram post confiscat Antena 3
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close