x close

Fii alături de noi!

Un român de 28 de ani, premiat la Madrid

de M.Z.   •   19 Ian 2016   •   00:35
Un român de 28 de ani, premiat la Madrid 418
Foto: pixabay.com
Pianistul român Alexandru Belemuski, în vârstă de 28 de ani, a obținut premiul ”Pianul Contemporan”, la Gala Anuală organizată de Fundația pentru promovarea tinerilor muzicieni Miguel Angel Colmenero, care avut loc la Madrid, informează un comunicat de presă, potrvit agerpres.ro.
 
Premiul i-a revenit tânărului pianist român în urma interpretării piesei ”Suită pentru pian” a compozitorului spaniol Jesus Aranda, prezentată în cadrul concursului de compoziție ”Carmelo Bernaola”.
 
Gala a fost urmată de un concert susținut de premianți, în cadrul căruia Alexandru Belemuski a interpretat solo și în duet cu o soprană spaniolă.
 
În urma câștigării concursului, Alexandru Belemuski a fost invitat să concerteze la prestigiosul Auditorio Nacional din Madrid.
 
Alexandru Belemuski s-a născut în Romania, la Giurgiu, în 1988. Se află în Spania din anul 2000, țară unde a absolvit Conservatorul Superior de Muzică din Aragon.
 
poza

Show

Mesaj de la Andreea Marin: ”Luni voi fi la Poliție! Nu vă lăsați păcăliți! ” Ce a pățit vedeta

Andreea Marin a primit mai multe mesaje de la fani, pe pagina sa oficială de Facebook, în care era avertizată în privința unor tentative de înșelăciune comise în numele ei. „De pe...

26 Mai 2016  •  15:06

sati