Antena 3 CNN Actualitate Curtea Supremă pronunţă sentinţa în dosarul fostului deputat Vlad Cosma şi al tatălui său, Mircea Cosma

Curtea Supremă pronunţă sentinţa în dosarul fostului deputat Vlad Cosma şi al tatălui său, Mircea Cosma

Curtea Supremă pronunţă sentinţa în dosarul fostului deputat Vlad Cosma şi al tatălui său, Mircea Cosma
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    22 Mar 2018   •   09:33

UPDATE: Sentința în dosarul lui Cosma a fost amânată pentru 26 martie. 

 

Zi decisivă la Instanţa Supremă: Vlad şi Mircea Cosma aşteaptă sentinţa definitivă în dosarul de corupţie despre, care spun ei, ar fi fost instrumentat de DNA Ploieşti cu dedicaţie.

Fostul președinte social-democrat al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, și fiul său, Vlad Cosma, fost deputat PSD de Prahova, au fost trimişi în judecată în aprilie 2014, pentru acuzaţii legate de atribuirea ilegală a unor contracte.

Cei doi au fost condamnaţi în primă instanţă la sfârşitul anului 2016.

Prin sentința instanţei de fond, Mircea Cosma a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, iar fiul său la cinci ani de închisoare.

Vlad Cosma a dezvăluit prin intermediul unor înregistrări prezentate la Antena 3 faptul că dosarul ar fi fost construit pe probe măsluite de procurorul Mircea Negulescu, zis Portocală, fost şef al DNA Ploieşti.

Potrivit lui Cosma, probele de acum arată modul în care au fost constrânşi mai mulţi martori de către cei de la DNA Ploieşti.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close