Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, surprins într-o ipostază neașteptată. Cum a plecat premierul în Germania

Dacian Cioloș, surprins într-o ipostază neașteptată. Cum a plecat premierul în Germania

Dacian Cioloș, surprins într-o ipostază neașteptată. Cum a plecat premierul în Germania
04 Sep 2016   •   22:37

Jurnalistul Adelin Petrișor a publicat, pe contul de Facebook, o poză făcută de Ionuț Gheorghe, în care apare premierul Dacian Cioloș

Conform jurnalistului, Dacian Cioloș a călătorit la clasa economică în avion, înspre Munchen, unde are progamată o vizită oficială.

Colegul meu Ionuț Gheorghe l-a fotografiat pe Dacian Cioloș într-un avion care a zburat la Munchen. Premierul a călătorit la economic, deși mergea într-o vizită oficială în Germania. El a refuzat chiar oferta echipajului de a sta la business. Dacian Cioloș mi se pare un om de bun-simț și sper să nu facă gesturi populiste. Imaginea cu premierul dând din coate ca să iasă din aeronavă (e o figură de stil, da) nu mi se pare în regulă. De ce stă la hotel? Nu mai bine merge acolo cu cortul sau cu rulota? Nu am mai plăti nici avionul... Economiile din astfel de "excursii" oficiale sunt probabil insignifiante. Cred că reprezentanții unei țări mari (a șaptea ca populație din Europa) merită un avion oficial care să aibă pe el stema și Tricolorul!

foto © Ionuț Gheorghe

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close