x close

Fii alături de noi!

Dana Grecu: Pot să stau în genunchi, în faţa lui Dumnezeu şi în faţa dvs, dar nu a lor

de 19 Feb 2016   •   17:32
”Dvs știți cât vă iubim noi pe dvs? Ei vor să stăm în genunchi. Vreți să stăm în genunchi? Vreți să stăm în genunchi în fața lor? Eu pot să stau în genunchi, doamnelor și domnilor. Dar în fața lui Dumnezeu și în fața dvs, doamnelor și domnilor, nu în fața lor”, a spus Dana Grecu, vineri, la întâlnirea trustului Intact cu telespectatorii.

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. 

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati