x close

Fii alături de noi!

Dana Grecu: Pot să stau în genunchi, în faţa lui Dumnezeu şi în faţa dvs, dar nu a lor

de 19 Feb 2016   •   17:32
”Dvs știți cât vă iubim noi pe dvs? Ei vor să stăm în genunchi. Vreți să stăm în genunchi? Vreți să stăm în genunchi în fața lor? Eu pot să stau în genunchi, doamnelor și domnilor. Dar în fața lui Dumnezeu și în fața dvs, doamnelor și domnilor, nu în fața lor”, a spus Dana Grecu, vineri, la întâlnirea trustului Intact cu telespectatorii.

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. 

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.
poza

Actualitate

Descoperire incredibilă la Universitatea Ovidius. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână

Descoperire incredibilă făcută de Curtea de Conturi la Universitatea Ovidius, din Constanța. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână, ceea ce ar fi însemnat că acel cadru...

27 Sep 2016  •  09:49

poza

Show

Mioara Roman, noi dezvăluiri despre divorț: ”Am vrut să mă odihnesc”

În urmă cu aproape 10 ani, Mioara și Petre Roman își spuneau adio. A urmat un divorț cu reproșuri și multă suferință, dar acum lucrurile au rămas de domeniul trecutului. Cu toate acestea, fosta...

27 Sep 2016  •  09:02

sati