Antena 3 CNN Actualitate Denunțătorul lui Dragnea, audiat în dosarul Tel Drum. Târgul dintre Teodor Nițulescu și DNA

Denunțătorul lui Dragnea, audiat în dosarul Tel Drum. Târgul dintre Teodor Nițulescu și DNA

Denunțătorul lui Dragnea, audiat în dosarul Tel Drum. Târgul dintre Teodor Nițulescu și DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Dec 2017   •   13:15

UPDATE 13.15 - Teodor Nițulescu, fost prefect din Teleorman, se află de mai bine de patru ore la DNA, unde este audiat în dosarul Tel Drum.

În timp ce Teodor Nițulescu spune că nu el este denunțătorul șefului PSD în acest dosar, surse din DNA susțin că despre el este vorba.

Iată, mai jos, un târg mai vechi dintre denunțătorul lui Dragnea și DNA, potrivit Antena 3.

----------------------------

Știrea inițială 10.32

Denunțătorul lui Liviu Dragnea, Teodor Nițulescu, fost prefect din Teleorman, a ajuns marți dimineață la DNA, unde va fi audiat de procurori în dosarul Tel Drum.

Aceasta este a patra oară când denunțătorul lui Liviu Dragnea, Teodor Nițulescu, fost primar în Alexandria, va da declarații în fața procurorilor.

Teodor Nițulescu a spus că are informații potrivit cărora șeful PSD, Liviu Dragnea, ar fi scos un milion de euro din Tel Drum și urma să-i susțină campania lui Traian Băsescu.

Luni, alte două persoane au fost audiate în acest dosar. Este vorba despre șeful PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, și Cristian Duică, fost director general al CNADNR.

În plus, toată săptămâna sunt anunțate audieri la DNA în dosarul Tel Drum, având în vedere că procurorul de caz, Alexandra Lăncrănjan, a chemat multe persoane la audieri.

Liviu Dragnea a contestat sechestrul dispus de DNA în dosarul Tel Drum, în valoare de aproximativ 27 milioane euro, preşedintele PSD invocând faptul că nu s-a constituit nicio parte vătămată în cauză.

Procurorii DNA au anunţat, oficial, pe 13 noiembrie, că Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum, pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care Dragnea era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Citiți și Ce bunuri i-a confiscat DNA lui Dragnea, pentru recuperarea prejudiciului în dosarul Tel Drum

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea tel drum
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close