Antena 3 CNN Actualitate Educație Ministrul Educaţiei anunţă schimbări drastice, după ce elevii au mimat acte sexuale la un bal al bobocilor din Cluj

Ministrul Educaţiei anunţă schimbări drastice, după ce elevii au mimat acte sexuale la un bal al bobocilor din Cluj

Ministrul Educaţiei anunţă schimbări drastice, după ce elevii au mimat acte sexuale la un bal al bobocilor din Cluj
Sursa foto: Foto: stiridecluj.ro
de S.T.    |    26 Oct 2017   •   11:58

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, în contextul evenimentelor de la un bal al bobocilor, din Cluj-Napoca, unde elevii au mimat acte sexuale, că trebuie regândit şi îmbunătăţit statutul elevului, astfel încât să nu mai existe „interpretări”.

„În contextul incidentului de la Cluj-Napoca, statutul elevului trebuie regândit de aşa manieră încât să nu mai existe interpretări. Calitatea de elev se exercită atât în interiorul, cât şi în exteriorul şcolii. Mizez pe implicarea asociaţiilor de părinţi şi a profesorilor şi aştept propuneri de îmbunătăţire a statutului”, a declarat ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop.

De asemenea, Liviu Pop a precizat că în urma analizei efectuate de Consiliul Elevilor Cluj, s-a decis demiterea din acest for a reprezentanţilor Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” din Cluj-Napoca, aceştia fiind direct implicaţi în organizarea evenimentului în cauză.

Citiți și:

Eleva care a postat imaginile obscene de la Balul Bobocilor din Cluj rupe tăcerea: „Fetele care refuzau ...”

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close