Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Legăturile judecătorului "cu naşul în suflet" cu Traian Băsescu

Exces de putere: Legăturile judecătorului "cu naşul în suflet" cu Traian Băsescu

Exces de putere: Legăturile judecătorului "cu naşul în suflet" cu Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Sep 2015   •   22:18

Oana Zamfir (fosta Stancu) a prezentat, la "Exces de putere", legăturile judecătorului de la Înalta Curte, Iulian Ilie Dragomir, cu fostul preşedinte Traian Băsescu.

Iulian Dragomir este judecătorul cu "naşul în suflet", care îl suna pe Blejnar pentru a-i cere favoruri în numele "naşului nostru comun".

Tot Iulian Ilie Dragomir este judecătorul care a clasat dosarul în care preşedintele României era acuzat de spălare de bani şi luare de mită în legătură cu o serie de afaceri imobiliare dubioase derulate cu vestitul asfaltator Costel Căşuneanu.

"Este omul care conducea oficiul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor. Abia ce fusese Traian Băsescu ales ţi domnul dragomir semnează hârtia prin care oficiul decide să rupă cauza în care erau cercetaţi Traian Băsescu şi Căşuneanu. Nici o lege nu-i dădea dreptul să facă asta", a spus Oana Zamfir (fosta Stancu), la Antena 3.

Aflăm acum că soţia acestuia, pe nume Simona Elena Dragomir, în noiembrie 2004, cu puţin timp înainte ca Iulian Dragomir să închidă dosarul în care Traian Băsescu era acuzat de spalare de bani, soşia lui Dragomir a intrat în afaceri cu angajaţi din primaria Capitalei dar şi cu alti oameni de încredere ai lui Băsescu.

"Soţia domnului judecător este în această gaşcă. Iar această gaşcă nu este nevinovată", a spus Oana Stancu, arătând că printre asociaţi se numără şi Eugenia Paul, de la Romcontrol, "firma care a făcut evaluările monstruoase de la ANRP".

Judecătorul Iulian Dragomir şi soţia sa au negat că ar fi avut vreo legatură cu oamenii lui Traian Băsescu.





×
Subiecte în articol: Exces de putere oana stancu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close