Antena 3 CNN Actualitate "I-am livrat cocaină lui Ion Ion Ţiriac"

"I-am livrat cocaină lui Ion Ion Ţiriac"

"I-am livrat cocaină lui Ion Ion Ţiriac"
19 Apr 2007   •   13:24
Robert Mircea Sandu, nepotul preşedintelui FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, judecătorilor Tribunalului Bucureşti că i-a furnizat, în anul 2003, droguri lui Ion Alexandru Ţiriac. Fiul omului de afaceri Ion Ţiriac este judecat pentru consum de stupefiante şi punerea la dispoziţie a locuinţei în vederea consumului. "Am mers de mai multe ori la locuinţa inculpatului din Pipera, pentru a-i duce acestuia cocaină", a povestit tânărul judecătorilor. De altfel, el a explicat că aceste lucruri nu le poate nega deoarece a fost condamnat pentru trafic de droguri, într-un dosar separat de cauza "Cocaina pentru VIP-uri", informează jurnaliştii de la ?Adevărul?.

Invocând "memoria scurtă", după cum a afirmat chiar judecătoarea Corina Ciobanu, Sandu a declarat că nu-şi aminteşte dacă i-ar fi livrat vreodată cocaină lui Ţiriac jr. împachetată în pachete de Kent aruncate în curte, conform rechizitoriului. În acelaşi timp, el nu şi-a amintit nici de existenţa unei convorbiri telefonice între el şi inculpat, în care acesta cerea din nou cocaină pe motiv că pachetul aruncat anterior în curte fusese mâncat de câine.

Ion Alexandru Ţiriac s-a prezentat la tribunal, însoţit de bodyguard şi de doi avocaţi. El a declarat în faţă instanţei că nu a cumpărat niciodată droguri şi nu a deţinut stupefiante în vederea consumului. Ţiriac jr. a contrazis afirmaţiile martorilor şi a declarat că nu a oferit nimănui cocaină.

Citiţi articolul complet în Adevărul

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close