Antena 3 CNN Actualitate Vești bune pentru Arena Națională. ISU a emis avizul pentru securitate la incendiu

Vești bune pentru Arena Națională. ISU a emis avizul pentru securitate la incendiu

Vești bune pentru Arena Națională. ISU a emis avizul pentru securitate la incendiu
Sursa foto: Foto: YouTube skycam.ro/ captura Antena 3
18 Mar 2016   •   16:34

ISU București-Ilfov a emis, vineri, autorizația de securitate la incendiu pentru Arena Națională.

Acesta era ultimul act de care Primăria Capitalei avea nevoie pentru a redeschide Arena Națională, după cinci luni în care nu a funcționat, a afirmat reporterul Antena 3, într-o intervenție telefonică.

Nu s-a schimbat nimic. Membrana este aceeași care a fost montată de  la bun început. Însă constructorul a venit cu un nou rezultat al unui test făcut în Italia la un laborator acreditat, care a arătat că spectatorii nu sunt puși în pericol de acest timp de acoperiș, a mai spus reporterul Antena 3.

Luni, Comisia tehnică din cadrul Consiliului Tehnic Permanent pentru Construcții (CTPC) a avizat favorabil noul agrement pentru membrana arhitecturală pentru copertina tip Duraskin de la stadionul Național Arena.

"Avizul a fost acordat conform documentației elaborate și depuse de ICECON SA, care încadrează materialul în clasa Bs2d0 privind reacția la foc, clasă ce prezintă siguranță superioară la incendii. Prin acest agrement tehnic, însoțit de avizul tehnic, materialul va putea circula ca produs de construcții și va putea fi utilizat în lucrări de construcții", preciza MDRAP într-un comunicat de presă.

 

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close