Antena 3 CNN Actualitate Justiție Horia Georgescu: Activitatea mea ca membru al comisiei SIPA, în limita şi mandatul dat de ordinul ministrului

Horia Georgescu: Activitatea mea ca membru al comisiei SIPA, în limita şi mandatul dat de ordinul ministrului

Horia Georgescu: Activitatea mea ca membru al comisiei SIPA, în limita şi mandatul dat de ordinul ministrului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    25 Mai 2017   •   10:08

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate Horia Georgescu, al cărui nume apare pe lista persoanelor care au intrat în arhiva SIPA, spune că, în calitatea sa de membru al comisiei SIPA, şi-a desfăşurat activitatea "în limita şi mandatul dat de ordinul ministrului, cu aplicarea legilor incidente".

"Nu este nici un secret că am făcut parte din comisia SIPA (a treia) ca membru, alături de alţi colegi din minister, aşa cum am comunicat public şi acum două săptămâni tot la solicitarea unor reprezentaţi mass-media (ordinele miniştirilor de numire şi componenţa comisiilor au caracter public şi pot fi consultate de oricine, la solicitare, în baza legii 544 ). Activitatea mea în calitate de membru a fost în limita şi mandatul dat de ordinul ministrului cu aplicarea legilor incidente. Am încheiat activitatea în cadrul comisiei când am fost înlocuit de Cătălin Predoiu, care a numit o altă comisie pentru continuarea activitătilor , după numirea sa ca ministru şi detaşarea mea la ANI", a scris Horia Georgescu, pe Facebook.

Ministerul Justiţiei a publicat, joi, lista celor care au vizitat arhiva SIPA, printre numele care apar pe aceasta figurând cel al Laurei-Iulia Scântei, vicepreşedinte al Senatului, şi cel al lui Horia Georgescu, fost şef al ANI.

Arhiva SIPA a fost desfiinţată în 2006.

×
Subiecte în articol: SIPA Arhiva SIPA Horia Georgescu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close