Antena 3 CNN Actualitate Justiție Kovesi, prima reacție la acuzațiile lui Pescariu. Șefa DNA recunoaște că s-a întâlnit cu omul de afaceri

Kovesi, prima reacție la acuzațiile lui Pescariu. Șefa DNA recunoaște că s-a întâlnit cu omul de afaceri

Kovesi, prima reacție la acuzațiile lui Pescariu. Șefa DNA recunoaște că s-a întâlnit cu omul de afaceri
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Oct 2017   •   16:51

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi a susținut, după declarațiile date de Dinu Pescariu, că s-a întâlnit cu omul de afaceri în biroul ei, în 2014, după ce acesta i-a solicitat o audiență.    

„La data de 21 iulie 2014, persoana menţionată în cererea dvs. (Dinu Pescariu - n.red.) a solicitat, în scris, să fie primită în audienţă de procurorul şef al D.N.A. pentru a discuta în legătură cu domeniul de activitate al instituţiei pe care o conduce. 

Din nota de audienţă a întâlnirii reiese că petentul a menţionat că a aflat din informaţiile vehiculate în spaţiul public că D.N.A. a deschis o anchetă referitoare la dosarul „licenţelor Microsoft” şi, ca urmare, a menţionat că doreşte să se prezinte la procuror şi să discute despre eventuala sa implicare în acel dosar.

Întrucât dosarul era înregistrat la Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, fiind în lucru, petentul a fost îndrumat să se prezinte la procurorul de caz pentru a-i prezenta acestuia toate aspectele legate de caz”, se spune în răspunsul DNA, potrivit evz.ro.

Dinu Pescariu a susținut că Laura Codruța Kovesi ar fi semnat un HG din 2008 prin care ar fi primit anumite facilități în Microsoft

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close