x close

Fii alături de noi!

Sentință-șoc în lupta dintre nepotul miliardarului Carlos Slim și o româncă: Copilul lor va fi luat cu forța de la mamă și trimis în Mexic

de 09 Feb 2016   •   15:10
Decizie şocantă a Tribunalului Bucureşti, în războiul dintre una dintre cele mai bogate familii din lume şi una dintre cele mai instarite familii din România. 
 
Judecătorii au decis ca o fetiţă de numai 2 ani să fie trimisă cu forţa în Mexic, la familia tatălui ei, în detrimentul familiei mamei, care a crescut-o aici, în ţară, de la 2 luni. 
 
În spate se află o poveste cu mulţi bani, ameninţări şi urmăriri ca-n filme. Protagonişti sunt miliardarul mexican Hector Bitar de la Pena, nepotul lui Carlos Slim, al doilea cel mai bogat om din lume şi românca Irina Cristescu, şi ea membra unei familii foarte înstărite de la noi. 
 
Cei doi s-au cunoscut la New York, în 2011, şi s-au căsătorit câteva luni mai târziu, iar în 2014 s-a născut fiica lor, Alessia Miroslova. 
 
După numai două luni însă, Irina Cristescu şi-a luat fetiţa şi a fugit din Mexic, în cea mai mare taină, la bordul unui avion privat, pe care familia ei ar fi plătit 160.000 de dolari. 
 
Hector Bitar a reacţionat dând-o în judecată pentru răpire internaţională de copii. În cadrul acestui proces, instanţa a decis marți ca micuţa Alessia Miroslava să fie trimisă înapoi în Mexic. Asta deşi miliardul mexican nici măcar nu s-a deranjat să-şi angajeze un avocat, ci a fost reprezentat de un avocat din oficiu.
 
poza

Actualitate

Pe cuvânt cu Ana Iorga. Să ne tonifiem creierul

Soluția cea mai la îndemână atunci când nu cunoaștem un cuvânt este Dicționarul Explicativ al Limbii Române. DEX-ul nu este însă cel mai potrivit, de fiecare dată, deoarece...

26 Iun 2016  •  18:07

poza

Show

Monica Tatoiu îşi ameninţă soţul în fiecare lună că-l părăseşte

Invitată în emisiunea "Star Chef", Monica Tatoiu a mărturisit că în fiecare lună îşi ameninţă soţul că divorţează. Vedeta a dezvăluit şi motivul care o împinge de fiecare da...

26 Iun 2016  •  17:43

sati