Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz revoltător, prezentat la Antena 3. Dana Grecu: În țara asta, au voie să trăiască și oamenii care n-au pile

Caz revoltător, prezentat la Antena 3. Dana Grecu: În țara asta, au voie să trăiască și oamenii care n-au pile

Cazul unei femei din Maramureș care nu poate intra în posesia hectarelor de teren pe care le are, deși a obținut și o hotărâre judecătorească definitivă în acest sens, a fost prezentat vineri, la emisiuna La ordinea zilei, de la Antena 3.

Caz revoltător, prezentat la Antena 3. Dana Grecu: În țara asta, au voie să trăiască și oamenii care n-au pile
de M.Z.    |    31 Mar 2017   •   19:35

Maria Lavăr este din Maramureș, este mamă a opt copii, și a povestit că terenul său a fost concesionat altora, iar ei i s-ar fi propus să-i dea în schimb o altă bucată de teren, dar a cărei suprafață să fie de un sfert din cea a femeii.

Mai mult, susține femeia, ar fi fost amenințată cu moartea de un om de afaceri implicat în acest caz care durează de cinci ani.

Terenul pe care îl deține Maria Lavăr este de 151 de hectare, pentru care are și o hotărâre judecătorească definitivă, însă până acum nu a fost pusă în posesia terenului.

Femeia din Repedea, Mamamureș, spune că primarul nu vrea să pună în aplicare această decizie și susține că că i s-ar fi spus, ”de la județ, că e penală treabă și s-a încălcat legea”.

”Mi se pare revoltător. În țara asta au voie să trăiască și oamenii care n-au pile”, a comentat Dana Grecu.

Primarul Repedea, Ioan Necolaicioc, a intervenit la Antena 3, vineri, unde a spus că ”marți se va decide situația”, iar ”miercuri, doamna va primi terenul”.

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close