Antena 3 CNN Actualitate Logodnicul Elenei Udrea: Nici nu vă imaginați prin ce trece Elena!

Logodnicul Elenei Udrea: Nici nu vă imaginați prin ce trece Elena!

Logodnicul Elenei Udrea: Nici nu vă imaginați prin ce trece Elena!
11 Oct 2018   •   22:54

Adrian Alexandrov, a făcut, joi seară, la "Sinteza Zilei", câteva clarificări esențiale privind arestarea Elenei Udrea, dar a oferit detalii și despre cea mai nouă vizită pe care a făcut-o la închisoare.

Citește și: Singura cale de scăpare pentru Elena Udrea și Alina Bica. Interviu exclusiv cu procurorul-șef din Costa Rica

"Nici nu vă imaginați prin ce trece Elena!"

"Prima dată când am fost cu fetița la ea, pentru că încerc să nu mă duc foarte des acolo pentru că plouă foarte mult aici - și ea având doar 10 zile nu este mediul tocmai propice să fac drumuri cu ea la Elena - în momentul în care a văzut-o a pufnit-o plânsul atât de tare încât mi-a sfâșiat mie inima și sufletul.

Este foarte dureros pentru ea să fie departe de copil pentru că noi ne chinuim de ceva timp să facem acest copil.

Nici nu cred că-și poate imagina cineva prin ce situație trecem în momentul de față", a mărturisit Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov spune că deocamdată Elena Udrea și Alina Bica nu se află în pericol în închisoare.

Citește și: Momente de bucurie maximă pentru Elena Udrea în Costa Rica. Corespondență de ultimă oră

"Nu m-au lăsat să-i duc medicamentele"

"Din ce am apucat eu să vorbesc cu ele nu au avut momentan niciun fel de probleme. Despre condițiile de acolo nu știu foarte multe pentru că nu am reușit să intru în penitenciar atât de mult încât să văd anumite detalii. Noi stăm de obicei separat într--o cameră.

Singurul lucru pe care îl știu despre condițiile de acolo este că nu au apă caldă - se spală doar cu apă rece, iar ea fiind o mamă care a născut acum două săptămâni are nevoie de anumite condiții și cei de la penitenciar nu m-au lăsat să-i aduc o anumită medicamentație de care ea are nevoie", a adăugat Alexandrov.

"Există o poză suspectă de la depărtare"

Citește și: Un jurnalist din Costa Rica explică de ce copilul Elenei Udrea poate fi ținta unei răpiri

Adian Alexandrov spune că în momentul arestării Elenei Udrea unul dintre polițiști a realizat filmarea care a apărut în presă, însă există și o fotografie care este făcută de la depărtare și care i se pare supectă.

"N-aș vrea să ajungă să speculez acest timp de informații, dar în momentul în care noi am fost opriți pe stradă în acea zi, unul dintre agenți a făcut câțiva pași în spate și ne-a filmat câteva secunde cu un telefon mobil, ceea ce șeful de la Interpol în interviul pe care i l-a dat domnișoarei Ana-Maria Bujor a afirmat că, într-adevăr, în acțiunea lor este prevăzut acest lucru.

Citește și: Interviu exclusiv cu românul care le-a ajutat pe Udrea și pe Bica în Costa Rica

Eu am văzut imaginile pe care le-a filmat, dar există o poză de la depărtare care surprinde tot momentul. Pentru mine acea poză este suspectă - posibil să fi fost făcută de altcineva", a spus Adrian Alexandrov, întrebat dacă crede că la acțiunea de reținere a Elenei Udrea ar fi putut lua parte și cetățeni români.

 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close