Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină: “Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că ești mai prost?"

Marian Godină: “Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că ești mai prost?"

Marian Godină: “Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că ești mai prost?"
Sursa foto: Foto: Marian Godina/Facebook
14 Noi 2017   •   09:54

Marian Godină a transmis un mesaj pe Facebook celor care iau apărarea urmăriților penal, în contextul discuţiilor despre dosarele politicienilor la DNA.

“Ai acces la internet și îți place să te implici în comentarii pe Facebook când te întorci seara acasă rupt de muncă?
Înainte de a-i lua apărarea prin comentarii unei persoane “hăituite” de DNA, uită-te la ce casă are. Uită-te la ce mașini are. Vezi pe unde se plimbă prin vacanțe. Gândește-te apoi că omul ăla a fost bugetar toată viața. Pune-i cel mai generos salariu care se poate câștiga anual ca bugetar și înmulțește-l cu anii de când lucrează la stat. I-ar fi ajuns banii pentru căsoaia aia? Pentru vacanțe luxoase? Pentru mașini d-ălea? Îți dă cu virgulă?”, a scris Marian Godină luni seară pe Facebook..

“Acum, uită-te la casa ta. E la fel? De fapt ce vorbesc eu de casă? Uită-te în frigider. Ai senzația că te uiți pe redtube? Pun pariu că majoritatea spațiului e ocupat de oale și cratițe. Pe masă ai o mușama d-aia ieftină crestată cu urme de cuțit adunate ca niște scrilejituri ale unui soldat care își făcea AMR-ul pe vreun perete răcoros. Ai tot zis că iei alta, dar nu prea “e” bani. Haaai, că te-am nimerit, sunt sigur. Tu de ce nu ai bani ca ăla? Că ești mai prost?", a mai scris Godină.

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close