Antena 3 CNN Actualitate Metoda bizară prin care o studentă a descoperit că poate face bani. Acum are genți și pantofi de designer și spune că economisește ca să-și cumpere o casă

Metoda bizară prin care o studentă a descoperit că poate face bani. Acum are genți și pantofi de designer și spune că economisește ca să-și cumpere o casă

Metoda bizară prin care o studentă a descoperit că poate face bani. Acum are genți și pantofi de designer și spune că economisește ca să-și cumpere o casă
Sursa foto: Foto: Rose Clifford/dailymail.co.uk
28 Apr 2017   •   20:47

O studentă din Marea Britanie se laudă că strânge până la 8.000 de lire sterline pe an ieșind la întâlniri cu străini, scrie Daily Mail.

Rose Clifford, în vârstă de 19 ani, s-a înscris pe un site de dating care o ajută acum să-și finanțeze stilul de viață și să pună și bani deoparte pentru viitoarea ei locuință.

Potrivit regulilor site-ului, Rose merge la întâlniri cu necunoscuți care plătesc 150 de lire pentru simpla ei companie. Însă ea dă asigurări că nimic altceva nu se întâmplă și că nu există nicio presiune pentru a avea o relație sexuală cu vreun „client”.

Pe lângă banii primiți din partea bărbaților, Rose are o colecție impresionantă de haine de designer, inclusiv o pereche de pantofi Christian Louboutin, care costă 4.000 de lire sterline.

"Până acum, cu banii pe care i-am câștigat la întâlniri am plătit asigurarea la mașină, pantofii de designer și genți de mână, iar restul i-am pus în economiile mele.


 

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close