Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii șocante în cazul pedofilului olandez. Informațiile incredibile care răstoarnă ancheta

Noi detalii șocante în cazul pedofilului olandez. Informațiile incredibile care răstoarnă ancheta

Noi detalii șocante în cazul pedofilului olandez. Informațiile incredibile care răstoarnă ancheta
15 Noi 2019   •   10:02

Cazul pedofilului olandez este departe de a fi elucidat, cu toate acestea pe măsură ce investigațiile avansează ies la iveala lucruri și mai șocante. Procurorii au intrat în posesia unui filmulet în care apare olandezul alaturi de o copilă a carei vârstă a fost estimată în jurul a 6 ani, care culmea vorbește românește.

Filmuletul ar fi făcut peste hotare și acum procurorii încearcă să identifice fetița, dar și contextul situației în care aceasta apărea cu olandezul. Cert este că anchetatorii romani așteaptă mai multe date de la omologii lor olandezi pentru că ei sunt cei care au fost parchezitiile informatice acasă la olandez dar și în telefonul acestuia, astfel încât să poată să stabilească exact situația de fapt.

În același timp, au fost reluate și dosarele aflate la IGP pe spete care să aibă legătură cu infracțiuni sexuale la adresa minorilor, însă până în acest moment nu a mai fost identificată nicio astfel de cauză care să aibă legătură cu olandezul.

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close