Antena 3 CNN Actualitate "Noi n-am putea plăti nici într-o viaţă". Soţia poliţistului lovit de şoferul turc cere ajutor

"Noi n-am putea plăti nici într-o viaţă". Soţia poliţistului lovit de şoferul turc cere ajutor

"Noi n-am putea plăti nici într-o viaţă". Soţia poliţistului lovit de şoferul turc cere ajutor
19 Aug 2015   •   08:12

Poliţistul lovit intenţionat cu maşina de afaceristul turc este în continuare în comă indusă. Singura lui şansă este transferul la o clinică din Israel, însă tratamentul costă peste o sută de mii de euro, mult peste posibilităţile familiei.

Soţia poliţistului cere acum ajutorul românilor pentru a-şi vedea soţul din nou acasă.

Poliţistul de la Rutieră spulberat intenţionat cu maşina de afaceristul turc este în continuare în stare foarte gravă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte recupererea lui.

Dacă starea lui de sănătate se va îmbunătăţi, medicii ar putea decide să-l trimită la o clinică din Israel pentru a fie operat. Intervenţia ar costa peste 100 de mii de euro, bani de care familia sa nu dispune.

Accidentul s-a produs în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera. Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului, a accelerat, lovindu-l.

Agentul de poliţie a rămas pe capotă şi a fost târât aproape 500 de metri de şoferul turc, până când a căzut pe şosea. Afaceristul a fugit apoi de la locul accidentului. Bărbatul se urcase băut la volan şi era aproape de comă alcoolică. Acum, el se află în arest preventiv.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close