Antena 3 CNN Actualitate Pacienţi umiliţi, mizerie şi gândaci, la Constanţa. Conducerea spitalului se scuză şi spune că nu sunt bani

Pacienţi umiliţi, mizerie şi gândaci, la Constanţa. Conducerea spitalului se scuză şi spune că nu sunt bani

Pacienţi umiliţi, mizerie şi gândaci, la Constanţa. Conducerea spitalului se scuză şi spune că nu sunt bani
Sursa foto: Foto captura Antena 3
01 Sep 2015   •   09:25

Spitalul din Constanţa rivalizează cu cel din Ploieşti la titlul de spitalul groazei. Aici, bolnavii sunt nevoiţi să stea în paturi rupte pe care gândacii mişună în voie.

Asta în timp ce mobilierul este plin de rugină, iar faianţa cade de pe pereţi. Si acestea sunt doar câteva din condiţiile mizerabile care există în acest spital.

Pacienţii sunt îngroziţi şi spun că toaletele sunt sub orice critică. Conducerea spitalului se scuză însă şi spune că nu există bani suficienţi pentru reabilitare.

În secţiile care nu au fost renovate, pereţii sunt scorojiţi, este rugină peste tot, iar pacienţii spun că toaletele nu respecta nicio normă de igienă.

În urmă cu câteva zile, nepotul unei bolnave internate în spitalul din Constanta a postat pe Facebook mai multe fotografii cu condiţiile insalubre în care stă bunica sa. Ulterior, conducerea spitalului a luat măsuri.

Conducerea spitalul de urgenţă Constanţa a precizat într-un comunicat că deratizarea se face periodic, dar din cauza lipsei de bani lucrările de reabilitare nu se pot face peste noapte. În acest moment 60% din secţiile spitalului sunt renovate. 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close