Antena 3 CNN Actualitate Premierul Viorica Dăncilă prezintă bilanțul celor 100 de zile de guvernare: „Nu putem vorbi decât de creșteri, nu de reduceri salariale”

Premierul Viorica Dăncilă prezintă bilanțul celor 100 de zile de guvernare: „Nu putem vorbi decât de creșteri, nu de reduceri salariale”

Premierul Viorica Dăncilă prezintă bilanțul celor 100 de zile de guvernare: „Nu putem vorbi decât de creșteri, nu de reduceri salariale”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    11 Apr 2018   •   20:40

Viorica Dăncilă a fost invitată la Antena 3, miercuri seară, la emisiunea „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”.

„Nu putem vorbi decât de creșteri, nu de reduceri salariale”, a spus ea.

„În sănătate, la 1 martie anul acesta, au crescut salariile cu procente între 75% și 120%. În educație, de la 1 martie, avem o creștere de 20%. Nu putem vorbi despre scăderi, ci doar de creșteri salariale. Pornim de la realitatea existentă

”, a adăugat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă: Mai sunt 16 puncte din programul de guvernare pe care le-am pus în practică și ne-am încadrat în ceea ce ne-am propus

Premierul a explicat ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis la întâlnirea de la Cotroceni.

„Am vorbit despre legea salarizării. Doamna Olguţa Vasilescu a vorbit, concret, despre lucruri concrete din Educaţie şi Sănătate. A fost o discuţie calmă(...).Am avut senzaţia că domnul preşedinte a fost de acord cu ce am discutat. Domnul preşedinte putea să redea realitatea. Eu nu vreau să-mi pierd încrederea, dar vreau ca lucrurile să fie corecte”.

Dezvăluirea făcută de Viorica Dăncilă, în direct, la Antena 3: „Am un proiect de suflet”

Dăncilă: „Unii miniştri merg cu viteza întâi, alţii cu viteza a doua”. Ce spune despre o remaniere guvernamentală

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close