Antena 3 CNN Actualitate "Prinţul de tinichea", revendicări uriaşe. Cum a luat Prinţul Paul pădurea Snagov

"Prinţul de tinichea", revendicări uriaşe. Cum a luat Prinţul Paul pădurea Snagov

"Prinţul de tinichea", revendicări uriaşe. Cum a luat Prinţul Paul pădurea Snagov
de S.T.    |    27 Noi 2014   •   22:19

Paul Lambrino, cel care şi-a adjudecat titlul de Prinţ de România, deşi nici un membru al Casei Regale nu-i recunoaşte acest drept, cere statului român o avere uriaşă.

Istoricii demontează pretenţiile moştenitorului fiului nelegitim al lui Carol al II lea. Datele consemnate arată clar că mama sa a renunţat la orice pretenţie legată de averea regelui.

Actele pe care se bazează Paul Lambrino sunt de fapt drepturi litigioase cumpărate de la o moştenitoare a Elenei Lupescu, a treia soţie a lui Carol al II-lea, arată o anchetă făcută de George Colgiu şi prezentată, joi, la "Sinteza Zilei". 

Romsilva a pierdut la tribunal aproape 50 de hectare din pădurea Snagov, iar judecătorii arată în motivarea deciziei pe care au luat-o că Paul de România are drept de proprietate. Nu în calitate de urmaş cu sânge regal, ci după ce a cumpărat drepturile succesorale ale Elenei Lupescu.

Prinţul Paul de România, cunoscut şi drept Paul Lambrino, a fost împroprietărit ilegal, susţine Curtea de Conturi în raportului de audit privind ”Situaţia patrimonială a fondului forestier din România, în perioada 1990-2012”.

Nepotul nelegitim al lui Carol al II-lea mai cere 50 de castele şi clădiri istorice şi peste 600 de kilometri pătraţi de terenuri din întreaga ţară. Toate aceste bunuri le cere prin inginerii financiare şi juridice nebănuite.

Casa Regală a României nu l-a recunoscut niciodată pe Paul Lambrino drept un membru al familiei regale.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei avere
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close