Antena 3 CNN Actualitate Profesoara care şi-a ucis şi tranşat soţul, reţinută pentru omor calificat

Profesoara care şi-a ucis şi tranşat soţul, reţinută pentru omor calificat

Profesoara care şi-a ucis şi tranşat soţul, reţinută pentru omor calificat
16 Sep 2015   •   08:29

Fosta profesoară din Neamţ, care şi-a tranşat soţul şi apoi i-a dus cadavrul la gunoi în sacoşe, a fost reţinută sub acuzaţia de omor calificat. Femeia a transportat pachetele la un container din apropiere cu ajutorul unui taxi. Şoferul însă a bănuit că femeia face ceva ilegal aşa că a anunţat poliţiştii.

Oamenii legii au făcut percheziţii şi au găsit acolo în locuinţa femeii capul bărbatului, pe care nu apucase să-l arunce. Vă avertizăm că urmează un material cu un puternic impact emoţional.

Descoperirea macabră a fost făcută de poliţişti la casa femeii. Aceasta şi-ar fi ucis soţul, apoi l-ar fi tranşat. Capul bărbatului  a fost găsit în locuinţă de poliţişti.

Niciun vecin nu a suspectat că femeia şi-a omorât soţul. Le era cunoscut faptul că bărbatul fusese colonel în armată, iar ea profesoară de geografie.

Duminică seară, imediat după lăsarea întunericului, femeia a chemat un taxi în faţa blocului. A încărcat câţiva saci şi i-a cerut şoferului să o ducă la gara din Roman. A descărcat bagajul acolo, apoi s-a întors liniştită acasă. Scenariul s-ar fi repetat şi a doua seară. Femeia a chemat din nou taxiul.

Anchetatorii au prins-o imediat pe femeie. La audieri, însă, profesoara n-a recunoscut nimic.

Femeia ar avea şi probleme psihice. O spune chiar fratele ei, mirat că fostul colonel şi-a lăsat familia pentru sora lui.

Bărbatul ucis avea 69 de ani şi trei copii, din prima căsătorie. A doua lui soţie, profesoara de geografie în vârstă de 64 de ani, este cercetată acum pentru omor calificat.

×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close