Antena 3 CNN Actualitate Q&A: Mircea Geoană, omul care l-a suspendat pe Florian Coldea în 2007: „Era ceva suspect acolo. Şi era datoria mea să spun”

Q&A: Mircea Geoană, omul care l-a suspendat pe Florian Coldea în 2007: „Era ceva suspect acolo. Şi era datoria mea să spun”

Q&A: Mircea Geoană, omul care l-a suspendat pe Florian Coldea în 2007: „Era ceva suspect acolo. Şi era datoria mea să spun”
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Ian 2017   •   22:05

Generalul Florian Coldea, prim adjunct al directorului SRI, a mai fost o dată subiectul unei anchete interne şi a fost scăpat în cele din urmă.

O anchetă internă a fost declanşată în SRI privind cele două note scrise de adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, referitoare la trei judecători ai Curţii Constituţionale, care au fost prezentate public de liderul PSD, Mircea Geoană.

Prezent în emisiunea Q&A, Mircea Geoană a povestit acel episod: „Nu ştiu ce a făcut Coldea, dacă acele bileţele era de monitorizuare sauz de apăsa pe buton. Dar era ceva suspect acolo. Şi era datoria mea, e datoria oricărui lider politic şi a oricărui jurnalist cu coloană vertebrală să spună când ceva este suspect. Eu nu sunt nici organ de anchetă la SRI, nu sunt nici în Comisia de Control a SRI a Parlamentului, nu sunt nici instanţele din această ţară, sunt un om liber, un lider politic în acel moment, care semnala o chestiune care mi s-a părut destul de gravă”.

×
Subiecte în articol: Florian Coldea Q&A Mircea Geoană
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close