Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Ultimele atentate teroriste dezvăluie un amănunt absolut îngrijorător pentru securitatea europeană

Radu Tudor: Ultimele atentate teroriste dezvăluie un amănunt absolut îngrijorător pentru securitatea europeană

Radu Tudor: Ultimele atentate teroriste dezvăluie un amănunt absolut îngrijorător pentru securitatea europeană
de M.Z.    |    06 Iun 2017   •   18:09

Ultimele atentate teroriste din Marea Britanie, Franța și Belgia dezvăluie un amănunt îngrijorător pentru securitatea europeană, scrie Radu Tudor pe blogul său, într-un articol intitulat ”Când se va trezi, totuși, Europa, din somnul cel de moarte?!”.

”Ultimele atentate teroriste din Marea Britanie, Franța sau Belgia dezvăluie un amănunt absolut îngrijorător pentru securitatea europeană. (...)
Este, cum spuneam, îngrijorător, chiar revoltător că legătura din serviciile de informații și politicienii europeni, în plan național sau instituțional european, funcționează atât de prost. Au murit peste 600 de europeni în atentate teroriste în mari orașe europene, din 2004 până în prezent”, se arată pe blogul lui Radu Tudor.

”Este de neînțeles pentru mine de ce instituțiile naționale, dar și cele europene au o reacție atât de slabă, de ce împing toleranța față de extremism și terorism până la limita asasinării europenilor?!”, mai spune analistul politic și militar.
 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close