x close

Fii alături de noi!

Raportul final în cazul incendiului de la Colectiv stârneşte scandal

de S.T.   •   05 Ian 2016   •   08:20
Raportul final în cazul incendiului de la Colectiv stârneşte scandal 534
Raportul final al Institutului INSEMEX Petroşani în cazul incendiului de la Colectiv stârneşte scandal. Directorul instituţiei a anunţat că expertiza va fi gata la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie, pentru că e nevoie de studii riguroase. Raportul nu va fi însă făcut public.

Luni, fostul preşedinte Traian Băsescu susţinea însă că ceva nu este în regulă în cazul Colectiv şi critica INSEMEX că tergiversează prezentarea raportul final.

Pe acelaşi subiect, au apărut în ultima vreme declaraţii scandaloase. Colonelul STS Ştefan Enache, arestat pentru şpagă într-un alt dosar, susţinea, potrivit unor stenograme DNA, că incendiul de la Colectiv a fost provocat.

Expertiza INSEMEX, odată finalizată, nu va fi făcută publică, ea urmând să fie înaintată Parchetului instanţei supreme, care anchetează circumstanţele în care a avut loc incendiul din 30 octombrie.

 

 

poza

Actualitate

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza...

25 Mai 2016  •  00:16

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati