x close

Fii alături de noi!

Raportul final în cazul incendiului de la Colectiv stârneşte scandal

de S.T.   •   05 Ian 2016   •   08:20
Raportul final în cazul incendiului de la Colectiv stârneşte scandal 534
Raportul final al Institutului INSEMEX Petroşani în cazul incendiului de la Colectiv stârneşte scandal. Directorul instituţiei a anunţat că expertiza va fi gata la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie, pentru că e nevoie de studii riguroase. Raportul nu va fi însă făcut public.

Luni, fostul preşedinte Traian Băsescu susţinea însă că ceva nu este în regulă în cazul Colectiv şi critica INSEMEX că tergiversează prezentarea raportul final.

Pe acelaşi subiect, au apărut în ultima vreme declaraţii scandaloase. Colonelul STS Ştefan Enache, arestat pentru şpagă într-un alt dosar, susţinea, potrivit unor stenograme DNA, că incendiul de la Colectiv a fost provocat.

Expertiza INSEMEX, odată finalizată, nu va fi făcută publică, ea urmând să fie înaintată Parchetului instanţei supreme, care anchetează circumstanţele în care a avut loc incendiul din 30 octombrie.

 

 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati