Antena 3 CNN Actualitate Relatările jurnaliştilor martori ai terorii din Paris

Relatările jurnaliştilor martori ai terorii din Paris

Relatările jurnaliştilor martori ai terorii din Paris
Sursa foto: foto: aljazeera.com
14 Noi 2015   •   02:45

Mai multe persoane care s-au aflat in sala de spectacole Bataclan din Paris sau care treceau prin zona in timpul luarii de ostatici de vineri seara au povestit scenele oribile la care au asistat.

Jurnalista franceza Antonie Giniaux, care se afla la sala de spectacole Bataclan din Paris, a povestit ca in interior au fost tinute ostatice in jur de 60 de persoane. Ea a mai spus ca mai multe explozii s-au auzit din cladire in ultimele zeci de minute, potrivit The Guardian.

Unii martori sustin ca din teatrul Bataclan s-au auzit si focuri de arma, in timp ce acolo s-a desfasurat o operatiune a fortelor speciale franceze.

La randul sau, jurnalista Jessica Reed a precizat ca trecatorii care asista la scene sunt socati si au lacrimi in ochi.

Un barbat a spus ca situatia este "absolut catastrofala". "Am lucrat in spitale, studiez medicina si nu am mai vazut niciodata asa ceva. A fost un carnagiu. Oamenii zaceau morti pe jos, unii erau grav raniti si tipau. Nu voi uita niciodata asta", a spus el.

De asemenea, un jurnalist de la Europa 1, Julian Peace, care se afla in interiorul cladirii cand a inceput luarea de ostatici, a povestit ca doi sau trei atacatori, fara masti pe fata, au dechis focul cu arme Kalashnikov. Jurnalistul a fost ranit, potrivit ziare.com.

×
Subiecte în articol: Atentat terorist Paris
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close