Antena 3 CNN Actualitate S-au urcat într-o maşină de ocazie şi au fost conduşi spre moarte. Trei morţi şi şase răniţi într-un cumplit accident rutier pe DN26

S-au urcat într-o maşină de ocazie şi au fost conduşi spre moarte. Trei morţi şi şase răniţi într-un cumplit accident rutier pe DN26

S-au urcat într-o maşină de ocazie şi au fost conduşi spre moarte. Trei morţi şi şase răniţi într-un cumplit accident rutier pe DN26
25 Iul 2015   •   08:13

Accident cumplit de circulaţie petrecut în urmă cu câteva ore pe DN26, în judeţul Galaţi. Trei oameni au murit şi alţi şase au ajuns la spital după ce o dubiţă a izbit în plin un TIR parcat pe marginea drumului.

Şoferul maşinii ar fi adormit la volan şi a ieşit cu maşina de pe şosea. Se pare că toţi pasagerii, cu vârste între 20 şi 30 de ani, fuseseră luaţi la ocazie.

Accidentul a avut loc între localităţile Vânători şi Galaţi. Şoferul care conducea o dubiţă cu volanul pe dreapta, şi care luase la ocazie 8 tineri, ar fi adormit la volan. Maşina a ieşit de pe şosea şi a izbit un TIR parcat regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic, încât dubiţa a fost strivită între autotren şi gardul unei societăţi comerciale. Pasagerii au fost aruncaţi prin geamuri sub TIR şi trei dintre ei au murit.

Şapte autospeciale de la Ambulanţă şi SMURD au intervenit, iar cei şase răniţi au fost duşi la Spitalul de Urgenta din Galaţi.

Poliţiştii fac cercetări ca să afle din ce cauză s-a produs accidentul.

Este cel mai grav accident petrecut în acest an pe şoselele din Galaţi.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close