Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Andronic face noi dezvăluiri despre triunghiul Ponta-SRI-Ghiță

Sinteza zilei: Andronic face noi dezvăluiri despre triunghiul Ponta-SRI-Ghiță

Sinteza zilei: Andronic face noi dezvăluiri despre triunghiul Ponta-SRI-Ghiță
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mai 2017   •   23:14

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, cele mai recente dezvăluiri făcute de Dan Andronic, omul care a vorbit despre celula de criză care a lucrat la realegerea lui Traian Băsescu, în noaptea alegerilor din 2009, în casa lui Gabriel Oprea.

„Am promis că voi începe să explic care au fost relațiile între Victor Ponta, Sebastian Ghiță, George Maior și Florian Coldea. Așa cum precizam în materialul anterior, Victor Ponta a ajuns președinte al PSD în 2010, fiind susținut de Sebastian Ghiță, care intrase într-o relație instituțională cu SRI încă din 2007, iar într-una de prietenie cu prim-adjunctul SRI Florian Coldea din 2009. Partidele de tenis Maior - Dragnea - Ponta - Coldea, cu Oprea și Dâncu, îl aveau din când în când ca spectator și pe Sebastian Ghiță. Întâlnirile de la K 2  și T 14, la care participa și Laura Codruța Kovesi, îi reuneau pe toți, după cum chefurile de la podgoria lui Ghiță au rămas în amintirea tuturor”, scrie Dan Andronic.

Dan Andronic amintește de episodul în care liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a fost adus la DNA Brașov, în octombrie 2014, cu o mașină a lui Sebastian Ghiță, deputat PSD și patronul România TV.

Potrivit Rise Project, BMW-ul este înmatriculat pe firma Aseosoft International, fondată de Sebastian Ghiță.

Întreaga poveste, în video de mai jos

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Dan Andronic Victor Ponta
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close