Antena 3 CNN Actualitate Sinucidere suspectă în satul bântuit de fantome din Giurgiu! Ce au găsit poliţiştii când au ajuns la fața locului

Sinucidere suspectă în satul bântuit de fantome din Giurgiu! Ce au găsit poliţiştii când au ajuns la fața locului

Sinucidere suspectă în satul bântuit de fantome din Giurgiu! Ce au găsit poliţiştii când au ajuns la fața locului
27 Aug 2017   •   16:55

Moarte suspectă în satul bântuit de fantome din Giurgiu.

Un adolescent de 19 ani din satul Naipui, judeţul Giurgiu, a fost găsit spânzurat de părinţi, duminică dimineaţă. Poliţia a ajuns la faţa locului şi a constantat că tânărul ar fi ajuns să-şi ia viaţa în urma unei dispute cu iubita, scrie Cancan.ro.

Un tânăr de 19 ani din satul Naipui, judeţul Giurgiu, despre care se spune că ar fi bântuit de fantome, şi-a pus capăt zilelor.

Autorităţile au ajuns la faţa locului şi au constatat că adolescentul nu a lăsat niciun bilet prin care să-şi explice gestul cumplit, însă potrivit unor surse de încredere acesta ar fi luat decizia de a-şi încheia socotelile cu viaţa din cauza unor neînţelegeri cu iubita.

Medicii de la Ambulanţă au făcut tot posibilul să-l salveze însă a fost descoperit prea târziu în ştreang. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, iar corpul neînsufleţit a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean Giurgiu pentru necropsie.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close