Antena 3 CNN Actualitate Șoc pentru milioane de români! Guvernul nu are bani pentru majorarea pensiilor!

Șoc pentru milioane de români! Guvernul nu are bani pentru majorarea pensiilor!

Șoc pentru milioane de români! Guvernul nu are bani pentru majorarea pensiilor!
30 Ian 2018   •   10:42

Guvernanţii le promit românilor că legea pensiilor va fi aplicată "în curând", dar nimeni nu dă un termen final.

Datele arată că și dacă legea va fi ieşi din Parlament în sesiunea următoare, nu se va putea aplica nici măcar în 2019. Motivul? Nu sunt bani.

Reporterul Antena 3 Robert Kiss ne explică:

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că legea pensiilor va fi aplicată foarte curând şi că va fi „o lege foarte bună”, mai ales după ce, ministrul Finanţelor a spus că va găsi banii de care este nevoie.

"Legea pensiilor va fi aplicată foarte curând. Sper că în această sesiune. Am avut deja o discuţie preliminară şi cu domnul ministrul Teodorovici, mi-a plăcut foarte mult răspunsul, i-am spus că vor fi costuri suplimentare faţă de ce este la ora actuală în bugetul de pensii şi mi-a răspuns că sarcina lui, ca ministru de finanţe, este să găsească banii.

E foarte bine dacă e aşa, înseamnă că vom avea o legislaţie foarte bună; de altfel, ştiţi foarte bine că pensionarii o aşteaptă, este cea mai aşteptată lege la ora actuală, dar în acelaşi timp va trebui să operăm şi câteva forme de reorganizare la nivelul Casei de Pensii", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close