Antena 3 CNN Actualitate Social Cum va fi vremea în următoarele trei zile. Prognoza meteo pe regiuni

Cum va fi vremea în următoarele trei zile. Prognoza meteo pe regiuni

Cum va fi vremea în următoarele trei zile. Prognoza meteo pe regiuni
de M.Z.    |    21 Sep 2017   •   08:57

Vremea continuă să se răceasc, astfel că în următoarele două zile, maxima nu va mai depăși 22-23 de grade.

Joi 

Vremea va deveni răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros şi va ploua şi sub formă de aversă, mai ales în timpul zilei în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova, la deal şi la munte şi local în restul teritoriului. Pe arii restrânse vor mai fi descărcări electrice, cantităţi de apă de peste 20-25 l/mp şi condiţii de grindină. În zona montană, la înălţimi mai mari de 1800 m, precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Temporar vântul va avea intensificări, iar la rafală se vor depăşi viteze local de 50-55 km/h şi izolat, în special în sud, de 60-65 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în Banat şi Crişana şi 27 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 şi 16 grade.

În Capitală, nu se vor depăși 23 de grade, iar la noapte sunt prognozate 10 grade.

Vineri 

Vremea se va menţine răcoroasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 13 şi 23 de grade şi minime între 6 şi 16 grade. Cerul va fi temporar noros şi va ploua în regiunile vestice, nordice şi centrale, la deal, la munte şi local în restul teritoriului. Izolat vor mai fi cantităţi importante de apă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări local în sud-vestul şi sudul ţării şi izolat în celelalte regiuni. Presiunea atmosferică va continua să crească, dar mai puţin decât cu o zi înainte.

La București, temperatura continuă să scadă, astfel că vor fi 21 de grade.

Sâmbătă

Vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, dar mai cu seamă în vest, nord şi în centru precum şi în zonele deluroase şi montane. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi local ploi în general slabe ziua în special în jumătatea nordică a teritoriului, iar în a doua parte a intervalului în vest şi nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări pe parcursul zilei în special la munte şi în sud-vest, însă viteze mai mari la rafală urmând a se înregistra pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între 4 şi 14 grade.

În Capitală, sunt prognozate 19 grade.

Citiți și Când va cădea prima ninsoare. Meteorologii au anunţat prognoza meteo pentru iarna aceasta

Pentru mai multe informații despre starea vremii, accesați meteoplus.antena3.ro.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close