Antena 3 CNN Actualitate Social Imaginile dramatice ale zilei. Corpurile a 11 sirieni, printre care şi un copil, aduse de valuri pe plajă

Imaginile dramatice ale zilei. Corpurile a 11 sirieni, printre care şi un copil, aduse de valuri pe plajă

Imaginile dramatice ale zilei. Corpurile a 11 sirieni, printre care şi un copil, aduse de valuri pe plajă
de S.T.    |    02 Sep 2015   •   22:06
Imaginile dramatice ale zilei vin din Turcia, unde corpurile a 11 sirieni, printre care şi un copil, au fost aduse de valuri pe o plajă din Bodrum.

Oamenii încercau să ajungă în Grecia cu bărci pneumatice care s-au răsturnat în Mediterană. Cei care supravieţuiesc şi ajung să calce pe pământ european se lovesc de nepăsarea autorităţilor şi de cruzimea traficanţilor de migranţi.

Un român a fost arestat la Viena după ce în duba lui poliţiştii austrieci au descoperit 24 de refugiaţi afgani. Toţi minori.

Maşina românului era transformată într-o adevărată închisoare, cu gratii la geamurile vopsite în negru şi cu zăvoare pe uşi. Bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins cu ajutorul unui câine poliţist după ce s-a ascuns într-un depozit.

Vă avertizăm că imaginile de mai sus au un puternic impact emoţional.

În toate ţările Uniunii Europene se caută soluţii pentru cea mai mare criză a migranţilor de după cel de-al Doilea Război Mondial. Aflat în vizită la Bucureşti, ministrul de externe al Poloniei a declarat că este necesară "separarea imigraţiei politice de cea economică".

Sursa: Observator

Citeşte şi
:

Uniunea Europeană anunţă un plan ce cuprinde o serie de măsuri privind criza imigranţilor

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close