Antena 3 CNN Actualitate Solidari cu victimele abuzurilor. Aceasta este familia care a spus "Nu abuzurilor" şi a pus simbolul campaniei Antena 3 pe acoperişul casei

Solidari cu victimele abuzurilor. Aceasta este familia care a spus "Nu abuzurilor" şi a pus simbolul campaniei Antena 3 pe acoperişul casei

Solidari cu victimele abuzurilor. Aceasta este familia care a spus "Nu abuzurilor" şi a pus simbolul campaniei Antena 3 pe acoperişul casei
31 Iul 2015   •   08:22

V-am rugat sa ne trimiteti pe mail-ul [email protected] un semn ca sunteţi alături de victimele violurilor de la Vaslui, Olt şi  Giurgiu. Am rămas profund impresionati de fotografiile dumneavoastra. Am primit sute de astfel de imagini cu români care şi-au pus în piept cocarda albă.

Însa o fotografie pe care am primit-o ne-a atras atenţia în mod deosebit! O familie din judeţul Galaţi a pus o astfel de cocardă, uriaşă, pe casă.

Am vrut să vedem cine a facut acest gest şi am gasit o familie minunata, cu şase copii, care a vrut să se vadă şi din avion că, citez: "nenorocitii n-au ce cauta pe aici".

Familia din satul Movileni a vrut să arate într-un mod inedit că este împotiva abuzurilor. Aşa că a pus pe acoperişul casei simbolul campaniei Antenei 3 "solidari cu victimele abuzurilor".

Oamenii sunt revoltaţi de cazurile de viol prezentate în ultima perioadă şi spun că autorităţile ar trebui să aplice pedepse mult mai dure celor care comit abuzuri de orice fel.

Campania Antenei 3 "solidari cu victimele abuzurilor" a  început în urmă cu două săptămâni, după ce 7 tineri din Vaslui au fost puşi în libertate deşi au violat şi abuzat o adolescentă 18 ani.

×
Subiecte în articol: Nu abuzurilor viol Vaslui
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close