Antena 3 CNN Actualitate Şova: Contractul semnat cu Bechtel este de negăsit. Boagiu: E la etajul 2, camera 58

Şova: Contractul semnat cu Bechtel este de negăsit. Boagiu: E la etajul 2, camera 58

Şova: Contractul semnat cu Bechtel este de negăsit. Boagiu: E la etajul 2, camera 58
Sursa foto: Foto: INTACT/ Agerpres
de S.T.    |    01 Aug 2013   •   19:16

După ce ministrul Dan Şova a anunţat că desecretizarea contractului cu Bechtel, semnat în 2003, nu s-a făcut pentru că nu s-a găsit varianta originală, ci doar copii, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, a indicat locul acestui document.

Anca Boagiu precizează, într-un comunicat, că documentul original se află la Serviciul Probleme Speciale, etajul 2, camera 58.

"Şova trebuie să plece cât mai repede din Guvern, pe uşa din dos, pentru că demisia ar fi prea nobilă pentru el! Conform legii, contractul original Bechtel este la Serviciul Probleme Speciale, etaj 2, camera 58", precizează Boagiu.

Dan Şova, ministrul Marilor Proiecte, a vorbit, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", despre "gluma" din partea fostului ministru Boagiu.

"Eu am luat-o ca pe o glumă. Nu pot să răspund unei doamne cu aceleaşi cuvinte. Etajul 2, camera 58, Serviciul Probleme Speciale, este primul serviciu care a dat hârtie că nu se află la dânşii contractul original. Vreau să vă spun că dincolo de glumele care se pot face pe această temă, eu încerc să ridic un văl asupra unei mizerii de 10 ani şi, mă rog, probabil că există rezistenţa din sistem. Contractul original se va găsi până la urmă şi va fi publicat", a spus Şova, joi, la Antena 3.

"Mie îmi e foarte greu să râd la glumele doamnei Boagiu. Am luat în serios oferta dânsei de a ne ajuta la găsirea contractului şi am propus domnului Ghibu să-i facă o legitimaţie. Luni dimineaţă la ora 8 o aşteaptă la Ministerul Transporturilor să înceapă să-l caute", a mai spus ministrul Marilor Proiecte.

Dan Şova susţine că Anca Boagiu a ascuns contractul original semnat cu Bechtel.

Citeşte şi:

Boagiu: Cer premierului Ponta să-i demită pe Fenechiu şi Şova


Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu". 


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close