Antena 3 CNN Actualitate Premierul a acceptat demisia ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu

Premierul a acceptat demisia ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu

Premierul a acceptat demisia ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu
05 Sep 2017   •   17:06

Update: Premierul Mihai Tudose a afirmat, marţi, că a trimis la Cotroceni propunerea ca vicepremierul Marcel Ciolacu să ocupe interimar postul de ministru al Apărării, după demisia lui Adrian Ţuţuianu. "I-am acceptat demisia. Am vorbit cu domnul preşedinte Dragnea, am vorbit cu domnul preşedinte Klaus Iohannis şi am trimis actele către Cotroceni cu propunere de interimar - domnul viceprim-ministru Marcel Ciolacu. (...) În acest moment, hârtiile sunt către Cotroceni", a declarat Tudose, la un post de știri.

Știre inițială: Potrivit surselor, premierul Mihai Tudose a acceptat demisia ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu, pentru comunicare defectuoasă, și va fi trimisă la Palatul Cotroceni, cel mai probabil în această seară.

Ministrul Apărării Adrian Ţuţuianu a declarat în exclusivitate la Antena 3, după o întâlnire cu prim-ministrul Mihai Tudose pe tema salariilor militarilor, că şi-a lăsat demisia pe masa acestuia.

„Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare. Am recunoscut în faţa premierului că am greşit faţă de el că nu i-am comunicat şi nu am comunicat cu presa din lipsă din timp. I-am spus că îmi asum greşeala. Mi-a spus că această decizie o ia el. Am lăsat demisia pe masă”, a declarat Ţuţuianu, la Antena 3.


 

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close