Antena 3 CNN Actualitate Tatăl fostei alpiniste Dor Geta Popescu, externat pe semnătură

Tatăl fostei alpiniste Dor Geta Popescu, externat pe semnătură

Tatăl fostei alpiniste Dor Geta Popescu, externat pe semnătură
Sursa foto: foto: Facebook/ Dor Geta Popescu
24 Apr 2017   •   14:07

Tatăl Getei Popescu, alpinista moartă în munţii Retezat, a fost externat în urmă cu puţin timp din spitalul Municipal Hunedoara. Ovidiu Popescu, rănit şi el în avalanşă, a plecat pe semnătură, transmite digi24.ro.

Bende Barna, director medical Spitalul Hunedoara: La cerere, pacientul s-a externat fără să-i fie pusă viaţa în pericol. Din punctul nostru de vedere, medicul curant chirurg ar fi dorit să-l mai ţină o zi, maximum două sub supraveghere. Având în vedere situaţia pacientului şi evenimentul tragic care a fost în familie, dânsul a dorit totuşi să plece acasă. A semnat pe proprie răspundere externarea.

Citește și: Concluzie cutremurătoare a legiștilor, în cazul morții lui Erik Gulacsi și Dor Geta Popescu. Ce s-a întâmplat în ultimele secunde din viața copiilor

Tatăl alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alături de fiica sa pe munte în momentul producerii avalanşei din Munţii Retezat, era internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme, fiind singura persoană care a rămas în unitatea spitalicească din grupul celor cinci persoane supraviețuitoare.

În urma accidentului de pe munte, petrecut sâmbătă după-amiază, alpiniştii adolescenți Dor Geta Popescu şi Erik Gulacsi și-au pierdut viața.

×
Subiecte în articol: dor geta popescu Erik Gulacsi
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close