Antena 3 CNN Actualitate Tatăl poliţistului Bogdan Gigină acuză: „Comandantul suprem mi-a lăsat copilul în urmă”

Tatăl poliţistului Bogdan Gigină acuză: „Comandantul suprem mi-a lăsat copilul în urmă”

Tatăl poliţistului Bogdan Gigină acuză: „Comandantul suprem mi-a lăsat copilul în urmă”
Sursa foto: Foto: Captura Antena3
22 Sep 2016   •   20:46

Tatăl poliţistului Bogdan Gigină a ajuns în faţa Senatului României pentru a le mulţumi personal protestatarilor pentru că au ieşit în stradă.

„Am venit la acest emoţionant miting.  Este foarte greu. Am venit să le mulţumesc tuturor celor care sunt aici. Cred că fiul meu se zvârcoleşte în mormânt. Sper să se facă dreptate şi că nimeni să nu fie mai presus de lege. Toată lumea să fie egală în faţa legii”, a declarat bărbatul cu lacrimi în ochi.

„Vreau să le mulţumesc pentru solidaritatea pe care o au şi emoţional pentru copilul meu. Sper ca justiţia să fie lăsată să-şi facă treaba până la capăt. Nu pot să comentez. Eu emoţional sunt alături de aceşti cetăţeni din toată ţara. Familia Gigină aşteaptă să se facă puţină dreptate, pentru ca Bogdan să poată dormi liniştit. Atât. Nimic mai mult. (...)Fiul meu avea toată viaţa înainte. Îşi crease o familie (....) Comandantul suprem mi-a lăsat copilul în urmă. Vinovaţi, în opinia mea personală, în ordinea cronologică, sunt conducerea Brigazii Poliţiei rutiere de la acea vreme, ministrul de Interne şi firma de gaze. (...) Pe vreme nefavorabilă, trebuia scos din misiune. Se spune că Bogdan a auzit în cască faptul că urmează o groapă. Dar, nimeni nu a spus, până acum, că Bogdan nu avea comunicare în cască, nu putea fi auzit dacă vorbea, pentru că nu funcționa casca. El avea doar o stație mică, Motorola, pe motocicletă. Procurorii știu asta. Pe nicio înregistrare nu există vreo replică a lui Bogdan. Asta pentru că nu putea răspunde, fără o cască funcțională. În al doilea rând, domnul ministru ne spune că nu dă comandă cu ce viteză să meargă coloana. Este adevărat, dar să vă spun mecanismul. El pleca la 7.30 dimineața de acasă către minister sau către Guvern. Dacă el ieșea din casă la 7.20 și aghiotantul lui transmitea că trebuie să fie la 7.30 undeva, cu ce viteză puteau să meargă?”, a declarat Cornel Gigină la Antena 3, pentru emisiunea Subiectiv.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Bogdan Gigină
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close