Antena 3 CNN Actualitate Tudor Gheorghe refuză și el oferta de a intra în politică: ”Nu schimb scena poeziei cu cea a vorbelor goale"

Tudor Gheorghe refuză și el oferta de a intra în politică: ”Nu schimb scena poeziei cu cea a vorbelor goale"

Tudor Gheorghe refuză și el oferta de a intra în politică: ”Nu schimb scena poeziei cu cea a vorbelor goale"
Sursa foto: Foto: facebook.com/Tudor.Gheorghe.Oficial
02 Feb 2016   •   10:02

Maestrul Tudor Gheorghe a refuzat şi el oferta de a intra în politică. După ce Florin Piersic a refuzat propunerea unui deputat PSD de a se implica în alegerile parlamentare şi artistul Tudor Gheorghe a spus NU ofertei de a păşi pe scena politică.

"Câtă vreme politica mea este una singură şi consecventă, cea a culturii naţionale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale", a scris maestrul pe Facebook, fără a face public partidul din partea căruia a venit oferta.

Artistul a declarat, într-o intervenție telefonică la Previziunile zilei, de la Antena 3, că el face o altfel de politică, arătând că este ”angajat realmente în viața țării”, făcând ceea ce știe să facă mai bine.

Optimist din fire, maestrul Tudor Gheorghe a vorbit despre generația de tineri a României ”care trebuie să facă ce au făcut Bălcescu și prietenii lui, care s-au întors toți odată și au făcut România”.

”Aștept ca această generație să se regăsească și să se întoarcă”, a spus Tudor Gheorghe, la Antena 3.


×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe Previziunile zilei
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close