Antena 3 CNN Actualitate Ultimele informaţii privind starea de sănătate a lui Sorin Oprescu. Avocaţii vor să-l scoată din arest

Ultimele informaţii privind starea de sănătate a lui Sorin Oprescu. Avocaţii vor să-l scoată din arest

Ultimele informaţii privind starea de sănătate a lui Sorin Oprescu. Avocaţii vor să-l scoată din arest
01 Oct 2015   •   17:33

Avocaţii lui Sorin Oprescu vor merge în scurt timp la arestul central să pună la punct strategia pentru a-l scoate cu orice preţ din arest. Aceştia au declarat că raportul medical în urma controlului făcut la Spitalul Universitar indică faptul că primarul suspendat al Capitalei are o stare proastă şi o serie de alte afecţiuni, care n-au legătură cu inima, motiv pentru care ar putea fi internat din nou.

Raportul arată că Sorin Oprescu ar suferi de 12 boli, unele dintre acestea având risc oncologic "mediu", aşa cum au relatat medicii. Sorin Oprescu nu doreşte ca documentul să fie făcut public şi va ajunge doar pe masa judecătorilor.

"Toate aceste menţiuni ale medicilor, trecute în raport, vor fi discutate în instanţă, probabil că medicii îşi doresc şi prelevarea de altfel de probe biologice care să fie supuse analizelor şi, cel mai probabil, se va cere o nouă internare în spital" a precizat reporterul Ana-Maria Roman.

"Apărarea are raportul medicilor, este adevărat că sunt cele 12 afecţiuni. Sunt afecţiuni de tip 2, de tip 3, cronice, cu riscuri ridicate. Sunt cele care erau deja de notorietate, care au generat şi alte afecţiuni. În raport se arată că starea de sănătate s-a agravat în ultima perioadă. Instanţa constată acest lucru, din cauza stress-ului, nerespectarea regimului alimentar. În fiecare zi s-au efectuat acte de urmărire penală, ceea ce este un punct forte pentru noi. Nu au fost aduse elemente noi, din punctul nostru de vedere" a spus avocatul Viorel Mocanu, joi, la "100 de minute".

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close